Бальзам для губ з SPF15

539,00
грн.
Бальзам для губ без пластику Sol De Ibiza із захистом SPF15. Цей веганський бальзам для губ захищає ваші губи від сонця, вітру та холоду. 100% біорозкладна картонна упаковка. Ідеально підходить для всієї родини: для дорослих і дітей. Підходить для всіх типів шкіри, натуральні інгредієнти, такі як рицинусове масло, масло ши та мигдальне масло, допомагають зволожити та відновити шкіру протягом годин.

 Зроблено в ЄС - вага 5г

- Оксид цинку захистить вашу шкіру від UVA, UVB променів і синього світла
- Олія рицини зволожить і захистить вашу шкіру
 Масло солодкого мигдалю живить і зволожує вашу шкіру
- Олія насіння соняшнику має антиоксидантну, протизапальну та антибактеріальну дію
- Олія ши природний захисник навколишнього середовища, має протизапальну та протимікробну дію.
- Оливкова олія є антиоксидантом і захищає від сонячних променів.
- Капринові тригліцериди отримують шляхом етерифікації гліцерину (рослинних цукрів) сумішшю каприлової та капринової жирних кислот з кокосової олії. Вони надають шкірі відчуття шовковистості, а не жирності; особливо в безводних композиціях.
- Масло какао живить і має протизапальну дію, захищає від фотопошкодження, спричиненого ультрафіолетом.
- Токоферилацетат є похідним вітаміну Е, використовується як антиоксидант.
- Арганова олія заспокоює запалення, зменшує ознаки старіння.
- Токоферол є формою вітаміну Е, який надходить з рослинних олій. Він працює як антиоксидант і кондиціонер для шкіри. Він також має протизапальні властивості.
- Цетилпальмітат - це складний ефір, який використовується як загусник і пом’якшувач (кондиціонує поверхню шкіри). Має 100% рослинне походження.
- Лецитин, отриманий із соняшникової олії, лецитин є природним компонентом клітинних мембран шкіри. Сприяє зволоженню та еластичності шкіри.
- Полігідроксистеаринова кислота працює як диспергуючий агент для нашого ненанооксиду цинку, забезпечуючи його рівномірний розподіл по шкірі. Основний для створення рівномірного покриття та захисту вашої шкіри.
- Лимонна кислота є природним антиоксидантом, який використовується для балансування pH косметики.
- Каприлові тригліцериди отримують етерифікацією гліцерину (рослинних цукрів) сумішшю капринових жирних кислот з кокосової олії. Вони надають шкірі відчуття шовковистості (а не жирності), особливо в безводних композиціях.
Дивіться також
Made on
Tilda